Izobraževalni center

V podjetju Interdent že od vsega začetka skrbimo in stremimo ne zgolj k proizvodnji in prodaji izdelkov, temveč tudi k izobraževanju uporabnikov o pravilnem ravnanju s proizvodi, kot tudi k izobraževanju uporabnikov o novih tehnologijah.

  • Predavalnica za 30 slušateljev
  • CAD/CAM izobraževalni center
  • Demonstracijska laboratorija z 12 in 4 delovnimi mesti
  • Priznani domači in tuji predavatelji
  • Ordinacija za splošno stomatologijo
  • Pridobitev certifikata o opravljenem izobraževanju
  • Ordinacija za implantologijo
  • Strokovno druženje
Kako se prijaviti? Na vse tečaje se lahko prijavite telefonsko ali pisno oziroma preko internetne strani.
Tel: +386 (0) 3 425 62 14
i.brezovsek@interdent.cc
www.interdent.cc
Kdaj se prijaviti? Za vsa izobraževanja zbiramo prijave skozi celotno leto. Najkasneje pa se lahko na izbrano izobraževanje prijavite 7 dni pred pričetkom. Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da svojo prijavo sporočite čim hitreje, saj upoštevamo vrstni red prijav oziroma plačil akontacije.
Kdaj plačati izobraževanje? Po prejemu prijave vam pošljemo predračun za plačilo akontacije in ostale informacije o izbranem izobraževanju. Višina akontacije znaša 30% oz. 50% v primeru master tečajev celotne kotizacije, ki jo je potrebno poravnati najkasneje 7 dni pred začetkom izobraževanja. Nekaterih izbranih izobraževanj se lahko udeležite brezplačno, v primeru nakupa potrošnega materiala v določenem znesku pri Interdent-u Celje oz. njegovih predstavništvih. Določene delavnice za stomatologe lahko po predhodnem dogovoru organiziramo tudi brezplačno v vaši ordinaciji oz. Zdravstvenem domu, kjer je minimalno število udeležencev 6.
Kaj vsebuje kotizacija? Vsak udeleženec prejme certifikat o opravljenem izobraževanju in skupinsko fotografijo, razen v primeru predavanj in brezplačnih predstavitev. V ceno praktičnih delavnic, ki trajajo približno 4 ure, je vključen ves material porabljen na delavnici, morebitno gradivo ter kava in pecivo med odmori. V kolikor delavnica traja cel dan ali več dni je v ceno vključeno tudi kosilo.
Kje potekajo tečaji? Tečaji potekajo v prostorih Izobraževalnega centra Interdent: Slovenija: Opekarniška cesta 26, v Celju, Hrvaška: Vinogradska ul. 2d, 10431 Sveta Nedelja 
Prenočišča Za tečaje, ki potekajo v Celju, so na voljo naslednje možnosti namestitve:
 
Hotel Evropa
Krekov trg 4, 3000 Celje,
+386 (03) 426 90 00
www.hotel-evropa.si
Od Interdenta oddaljen približno 5 min vožnje z avtom, nahaja se v centru Celja, v neposredni bližini železniške postaje.
 
Hotel Grande
Bežigrajska cesta 7, 3000 Celje,
+386 (03) 425 51 00
www.hotelgrande.si
Od Interdenta oddaljen približno 3 min vožnje z avtom, nahaja se v neposredni bližini trgovskih centrov in ima zagotovljen parkirni prostor.
 
Celjski Mladinski Center
MCC Hostel, Mariborska 2, 3000 Celje,
+386 (03) 490 87 40
www.mc-celje.si
Od Interdenta oddaljen približno 4 min vožnje z avtom, nahaja se v bližini glavne avtobusne postaje in ima zagotovljen parkirni prostor.
 
Hotel A Žalec
Mala Pirešica 20, 3301 Petrovče,
+386 (0)51 677 777
https://www.hotel-a.si/sl/
Od Interdenta oddaljen približno 10 km oz. 10 min vožnje z avtom, nahaja se v neposredni bližini avtocestnega izvoza Žalec.