Servis

V podjetju Interdent skrbimo, da so kupci zadovoljni tudi po nakupu, zato nudimo svojim strankam servis in vzdrževanje opreme in aparatov za zobozdravstvene ordinacije in zobotehnične laboratorije.

  • Zavedamo se, da so aparati pomemben del vašega poslovanja, zato vam naš servis zagotavlja takojšno odzivnost in hiter čas popravila.
  • Pri popravilih uporabljamo le originalne rezervne dele, saj le ti zagotavljajo kakovost, varnost in zanesljivost ter so odobreni s strani proizvajalcev.
  • Naši serviserji so strokovno usposobljeni, saj si izkušnje pridobivajo na vsakoletnih izobraževanjih organiziranih s strani proizvajalcev.
  • Ponujamo vam možnost sklenitve letne vzdrževalne pogodbe za vaše aparate. S tem si boste zagotovili redno kontrolo in vzdrževanje aparatov, strokovno in hitro pomoč ter svetovanje pri nakupu nove opreme.

Avtoriziran servis za podjetja: Interdent, Vita, Bego, Schick, Erkodent, Dentsply Sirona, W&H, 3M Espe, Nabertherm, Castellini, EMS, Formlabs, GC, Medit, NewTom, Primotec, Renfert, Silfradent, VDW, Cattani, Wassermann, Amann Girrbach, BPR - Swiss, Diplomat Dental, Ekom, Reverberi, Manfredi in Omec.

Kontakti: